вторник, 9 февраля 2016 г.

0 329
пробне зно Старшокласники зможуть перевірити свій рівень підготовки до ЗНО вже за півтора місяці. У березні в Запорізькому національному університеті відбудуться безкоштовні пробні тестування з усіх дисциплін, винесених на ЗНО. Кількість пробних тестувань, у яких можуть взяти участь абітурієнти, необмежена.
Безкоштовні пробні тренінги з зовнішнього незалежного оцінювання передбачають не лише проходження власне тестування, але й організаційну, методичну та психологічну підготовку.  Вступники зможуть побачити, як відбуватиметься ЗНО, послухати поради викладачів і психологів.
Пробні ЗНО – ініціатива Запорізького національного університету, що реалізується від моменту впровадження зовнішнього незалежного оцінювання знань. Щороку кілька тисяч абітурієнтів мають змогу перевірити свої знання та краще підготуватися до тестування, тренінги також допомагають старшокласникам менше хвилюватися під час ЗНО.
Цього року безкоштовні пробні тестування відбуватимуться за таким графіком:
6 березня – біологія (9:00) та хімія (13:00);
13 березня – українська мова та література (9:00) та іноземні мови: англійська, французька, німецька, іспанська, російська (13:00);
20 березня – історія України (9:00) та географія (13:00);
27 березня – математика (9:00) та фізика (13:00);
Для участі в пробному тестуванні з певної дисципліни слід зареєструватися на сайті  університету і завітати до ЗНУ в призначений день для проходження цього тренінгу. З собою слід мати паспорт або інший документ, що засвідчує особу абітурієнта, чорну гелеву ручку.
Збір для проходження тренінгів на подвір’ї перед навчальним корпусом № 2 у зазначений день за півгодини до вказаного часу за адресою: вул. Жуковського, 66-Б. Телефон для довідок: 289-12-96.

Комментариев нет:

Отправить комментарий